Hoe installeer ik zelf het reserveringssysteem van RestoManager?

Geschatte leestijd: 3 minuten

Vooraf: het tafelplan

Door via je instellingen naar het tafeplan te gaan, kan je zelf bepalen hoe je zaak er zal uitzien. Je kan alvast 3 zaken toevoegen

• een tafel
  • een muur
  • een verdieping
tafeplan restomanager

Wanneer de tafels eenmaal op je zone zijn toegevoegd, kunnen we extra functionaliteiten gaan toevoegen.

Wanneer je met je muis over een tafel gaat, dan kan je deze verwijderen of bewerken.

Bij het bewerken van een tafel kan je volgende zaken bepalen:

• de gekozen tafelnummer
  • hoeveel personen minimaal of maximaal mogen zitten aan deze tafel
  • de volgorde tegenover andere tafels waarin deze bezet mag worden
    • (Tafeltjes bij het raam kan je bijvoorbeeld sneller laten bezetten, zodat je zaak voller lijkt en je meer klanten lokt!)
  • of je tafel rond of vierkant is
  • met welke tafels deze gecombineerd mag worden voor grotere groepen

Nu ons tafelplan klaar is, kunnen we ons reserveringssysteem op onze website installeren!

1. Installatie op je website

Om je nieuw reserveringssysteem op je website te krijgen dient je IT’er over de juiste frames te beschikken.

Wanneer deze op je website komt te staan doet onze code de rest volledig uit zichzelf!

Website gebouwd door RestoManager

Is je website gemaakt door RestoManager zelf? Dan doen wij de gehele installatie voor jou!

Website gebouwd door iemand anders

In dat geval dien je enkel de frames door te sturen naar je it’er.

• Ga naar het instellingen tabje en klik op uw zaak
  • Klik vervolgens op frames
RestoManager: reserveringssysteem instsallatie frames
Reserveringssysteem instsallatie frames

Dit is de code die je naar je IT’er mag sturen. Hij weet er wel raad mee!

WIX

• Ga naar de wix website en log in
  • Bewerk je website
  • links op je scherm ga je naar je instellingen
  • Scroll naar het stukje Geavanceerd en klik op Aangepaste code.
  • Klik bovenaan rechts op + Gepersonaliseerde code toevoegen.
  • Als alles goed is opent een pop-up venster. doe hier nu het volgende:
    • Zoek naar codefragment en voeg hier je frames in.
    • Code plaatsen in (belangrijk): De code plaats je in “Body – einde”. (Niet vergeten!)
  • Sla alles op door op toepassen te klikken.

2. Het uiterlijk van je reserveringssysteem aanpassen.

Ook dit kan via de locatie in RestoManager waar je je frames hebt gevonden. Helemaal bovenaan op je scherm kan je je primaire en achtergrondkleur aanpassen.

Toon je ook graag je logo? Geen enkel probleem.

Vergeet zeker niet op te slaan.

Kleuren van je reserveringssysteem personaliseren - Reserveren met RestoManager
Kleuren van je reserveringssysteem personaliseren

Nog steeds vragen?

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor RestoManager.
Ook een website nodig? Contacteer ons op 09 277 45 92 of [email protected]