Hoe maak ik een vloerplan aan?

1. Inloggen

• Surf naar mijn.restomanager.net en geef je inloggegevens in. Wanneer je succesvol bent ingelogd na de tweestapsverificatie, kom je op het algemeen dashboard terecht.
  • Nadien neem je een kijkje bij je instellingen links. Hier klik je vervolgens op Vloerplan

2. Verdieping of zone toevoegen

Klik op het plusje (+) bovenaan of op de paarse knop die verdieping heet.

Wanneer je hier op heb geklikt moet je volgende velden invullen:

De breedte en hoogte zijn uitgedrukt in pixels en zijn achteraf nog steeds bewerkbaar.

Als je je zone direct wenst te gebruiken dan kan je deze openen met het vinkje.

4. Tafels en stoelen toevoegen

Aan de hand van onderstaande knoppen kan je een muur en tafel toevoegen.

Wanneer je er op klikt verschijnen ze op je scherm en kan je ze verslepen naar een plek die je passend vindt.

Vervolgens kan je je restaurant functioneel maken.

Als je met je muis over een tafel gaat, komt de bewerkknop tevoorschijn.

5. Compleet tafelplan: een voorbeeld

Een volledig uitgewerkt tafelplan ziet er mogelijk zo uit:

Hulp nodig?

Blijkt het toch niet volledig te lukken? Geen enkel probleem, we helpen je graag.

Je kan altijd contact opnemen via onderstaande knop:

Nog steeds vragen?

© 2020 - 2024 RestoManager.net gemaakt voor RestoManager.
Ook een website nodig? Contacteer ons op 09 277 45 92 of [email protected]