Hoe activeer ik online betalen met Mollie?

Zowel voor het gebruik van RestoTakeout als onze module voor Cadeaubonnen wordt Mollie gebruikt. Op die manier garanderen we je persoonlijke veiligheid en die van je klant.

Indien je nog niet beschikt over een Mollie account, dien je je eerst te registreren bij de Nederlandse payment service provider. Dat kan je doen aan de hand van de stappen die beschreven staan in dit artikel op de website van Mollie zelf.

Vanaf je account door Mollie geverifieerd is kan je volgend stappenplan volgen om online betalingen te activeren: 

1. Inloggen

  • Surf naar je persoonlijke RestoManager en geef je inloggegevens in. Wanneer je succesvol bent ingelogd na de tweestapsverificatie, kom je op het algemeen dashboard terecht
  • Nadien neem je een kijkje bij je “instellingen” links. Hier klik je vervolgens op “Uw zaak
Uw zaak - RestoManager instellingen

2. Online betalingen activeren

  • Klik vervolgens op de paarse knop met “Connecteer Mollie“, geef je e-mailadres en wachtwoord in en maak de connectie! Je zal doorverwezen worden naar Mollie zelf, zij zullen je vragen om tweestapsverificatie uit te voeren om te verifiëren wie je bent.
Online betalingen activeren via Mollie voor RestoManager
Online betalingen activeren via Mollie voor RestoManager

3. RestoManager en Mollie daadwerkelijk connecteren

  • Tot slot kom je op op onderstaand scherm uit. Je hoeft enkel nog op “3. RestoManager en Mollie daadwerkelijk connecteren” te klikken om de connectie te finaliseren.
RestoManager verbinden met Mollie
RestoManager verbinden met Mollie

Nog steeds vragen?