Dé redenen om cadeaubonnen te verkopen als restaurant

Je ziet het steeds meer. Bij Kerst, een verjaardag of een andere zakelijke of persoonlijke gelegenheid. Mensen geven elkaar steeds vaker cadeaubonnen! Je kan ze kopen rekening houdende met je eigen budget en ze zijn perfect voor wanneer je geen inspiratie hebt. Toch is het niet enkel voor de koper van de bon een geschenk uit de hemel. Ook als restaurant heb je er enorme voordelen aan. We sommen de belangrijkste voordelen even voor je op

Extra bron van inkomsten

Het is niet onwaarschijnlijk dat het bedrag van de cadeaubon onvoldoende is om het gehele etentje te financieren. De klanten zullen de cadeaubon gebruiken om te betalen, maar moeten waarschijnlijk nog een beetje opleggen. Je hebt dus meer verdiend!

Ook bestaat er de mogelijkheid dat de cadeaubon niet gebruikt wordt of zelfs vervalt. Het valt regelmatig voor dat een cadeaubon in de schuif blijft liggen en vergeten wordt. Gelukkig heb je dan als restauranteigenaar nog steeds de gelden in bezit! Uiteraard bieden we bij RestoManager wel de mogelijkheid om een cadeaubon opnieuw te activeren. Zo blijven ook je klanten tevreden en komen ze alsnog bij jou dineren!

Uitbreiding van je cliënteel

ok een cadeaubon op de positieve ervaring verder te delen! Op die manier kan je een sneeuwbaleffect op poten te zetten, wat je zaak enkel ten goede Een cadeaubon is de perfecte manier voor een nieuwe klant om je zaak te ontdekken. Het is onrechtstreekse mond-tot-mondreclame van je huidige klanten naar de nieuwe toe. Ook is het niet onwaarschijnlijk dat je nieuwe tevreden klanten zelf nog eens terugkomen. Of nog beter, ze kopen ook een cadeaubon op de positieve ervaring verder te delen!

Vergroot je digitale présence!

Het is belangrijk voor je restaurant of brasserie om een sterk digitaal visitekaartje te hebben. Zo draagt een professionele website zeker bij, maar daar stopt het niet bij. Wanneer je beslist om cadeaubonnen aan te bieden geef je je klanten de kans om langer op je website te vertoeven. Ook is het een extra mogelijkheid om hiervoor reclame te maken op je sociale media.

De logica is eenvoudig, hoe meer bezoekers je website heeft, hoe hoger de kans dat ze je restaurant een bezoekje brengen. Elke mogelijkheid om nieuw cliënteel naar je zaak te trekken moet zeker gebruikt worden!

Ik wil cadeaubonnen verkopen!

Overtuigd? Zoek niet langer verder! Bij RestoManager bieden we een eenvoudige cadeaubonmodule aan die het hele cadeaubonverhaal automatiseert. Van online betalingen tot een gestructureerd overzicht van wat je nu exact verkocht heb.

Neem contact met ons om te ontdekken wat wij voor jouw zaak kunnen beteken. Ook kan je het zelf al eens uitproberen via onze gratis demoversie!

Veelgestelde vragen rond cadeaubonnen


Hoe zien de cadeaubonnen er exact uit?

Bij RestoManager werken we met QR-codes die automatisch via mail verstuurd worden. Na het invoeren van de gegevens van de klant doet ons systeem al het werk voor jou!

Hoe kan ik mijn cadeaubonnen personaliseren?

Boven de QR-code komt het logo van uw zaak te staan. Verder werken we ook met verschillende templates waar u tussen kan kiezen. Op die manier sluiten je cadeaubonnen perfect aan bij de feeling van je restaurant.

Hoe ziet het systeem er zelf uit?

Je kan steeds je gratis demo voor 2 weken aanvragen. Op die manier kan je het systeem leren kennen, we komen het met plezier aan je voorstellen alvorens je een beslissing maakt!

Kan dit voor meerdere zaken tegelijk gebruikt worden?

RestoManager is een zaak die opgericht is uit het oog van een horecaondernemer. Het is dus mogelijk om verschillende restaurants te beheren vanuit 1 plek.

Wat gebeurt er met ongebruikte bonnen?

Helemaal niets! Het geld staat al op uw rekening, als de cadeaubon vervalt hebt u volledige vrijheid. U kan er voor kiezen dat de klant een nieuwe kan krijgen of u houdt het geld gewoon bij.

Deel dit bericht

Ontdek meer

© 2020 - 2023 RestoManager.net gemaakt voor RestoManager.
Ook een website nodig? Contacteer ons op 09 277 45 92 of [email protected]